Diçka të mirë e solli pandemia e Covid-19, nuk do e besoni dot sa shumë foshnja shqiptare kanë ardhur në jetë

0
25

This post has already been read 22 times!

Agjencia e Statistikave të Kosovë ka publikuar statistikat për vitin 2019 sa i përket shëndetësisë në sektorin publik dhe sektorin privat.

Duart e ftohta të bebes, nëna këtë e keni bërë gabim gjithmonë - Bota Sot

Në këtë raport është krahasuar numri i fëmijëve të lindur në spitalet publike të Kosovës.

Sipas kësaj tabele më së shumti lindje pati në vitin 2016, gjithsej 23 mijë e 261, derisa më së paku lindje pati vitin e kaluar, 21 mijë e 527.

Më poshtë mund ta shihni tabelën me këto shifra dhe spitalet në të cilat pati më shumë lindje gjatë 5 viteve.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here