Dita nis keq në Elbasan, gjendet një person i pajetë


ELBASAN

Gjendet një person i pajetë në lagjen “5 maji” ne Ebasan.

Vik.tima është gjetur në mëngjes dhe nga te dhenat e para behet e ditur se ka demtie ne pjesen e kokes.

The post Dita nis keq në Elbasan, gjendet një person i pajetë appeared first on Roba Da Albanesi.