Aktori irlandez Tom Hickey ka ndërruar jetë ndërsa mesazhe ngushëllimi vërshuan nga miqtë dhe kolegët. Ai ishte diagnostikuar me Sëmundje Parkinson përsëri në 2013, sipas Irish Mirror.

I lindur në vitin 1944, Tom ishte i njohur më së shumti për rolin e tij në serialin televiziv The Riorans që zgjati si Benjy Riordan, një rol që ai luajti për 16 vjet.

Karriera e tij e aktrimit zgjati më shumë se 60 vjet, me punët e tij më të mëdha duke përfshirë rolet e filmit si Mëngjesi në Pluton dhe Brenda Unë Vallëzoj.

Disa nga punimet e tij më të fundit ishin në Sky Comedy Moone Boy si Grandad Joe, me krijuesin e yllit kryesor dhe krijuesit të shfaqjeve Chris O’Doëd duke i dhënë homazh bashkë-yllit të tij.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here