“Do jesh i vdekur pas…’. Kërcënohet me jetë Gazetari i njohur shqiptar (Ja mesazhi i rëndë) –

Është kërcënuar me jetë gazetari Milaim Zeka. Lajmin e ka bërë me dije vetë gazetari në rrjetet sociale.

Zeka ka thënë se përmes një videoje në Tik-Tok është kërcënuar nga një person i cili thotë: “Pas emisionit të fundit je i vdekur”.

Zeka në Kanal 10 ka thënë se ky është kërcënim terrorist për shkak se po kërcënohet për shkak të mendimeve e analizave të tij.

Ai thotë se videoja është hequr, por policia tashmë e ka në dorë dhe po kryen hetimet.

 

 

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *