Nuk ka qetesi per Agim Ismailin, Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve në Shqipëri. Ai është kërcënuar me jetë serish se fundmi.

Një mesazh ka mbëritur në telefonin e Ismailit, duke i vënë në dukje atij se: “…e ke tepruar shumë. Kudo që të jesh, ne sërisht do të vemë b.ombëm. Mbaje mend këtë që po të themi…”.

“Ora News” mëson se ky kër.cënim me jëtë me anën e telefonit është bërë pak ditë më parë dhe se tashmë prokuroria e Tiranës dhe policia e Shtetit, kanë nisur veprimet hetimore.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here