Kjo quhet arti i “batutës së babait” pasi edhe baballarët bëjnë sha ka. Kenny Deuss, në fakt, është b ërë një mjeshtër në këtë fushë.
Kurdoherë që e dashura dhe nëna e vajzës së tyre 2-vjeçare e pyet nëse fëmija është në rregull, ai përgjigjet me një foto sa qe sharake, aq edhe origjinale. Zbulojini ato më poshtë!Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here