Doli në televizor për të gjetur burrë, shqiptaren e vënë në sikl et: Kishte veshur bre*ë kur shkuam aty…

0
26

This post has already been read 23 times!

Pas një seance në palestër, Shqipja dhe Arbi shkuan në një qendër masazhi. Por kjo gjë rezultoi një moment sik leti për Shqipen.

Ajo tha se e kishte shumë të vështirë xhirimin e asaj skene, duke shtuar se u kërkoi të gjithëve të dilni jashtë në momentin që u shtri. Ndërsa akoma dhe më të nx ehtë situatën e bëri Fatjoni, i cili e pyeti bukuroshen brune, a kishte veshur të brendshme në atë moment.

Fatjoni: Ishe pa të brendshme? Shqipja: U thashë të gjithëve të dilnin jashtë që unë të shtrihesha. Kam qenë shumë në sikl et…

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here