Doli të kërkonte burrë në televizor, vajzës shqiptare po i ecën shfaqet duke ecur prej dore me djalin bukurosh

0
36

This post has already been read 20 times!

Të kapur për dore, Tea dhe Andi frekuentuan ambientet e një dyqani produktesh kozmetike. Ndonëse pritej që të ishte Tea ajo që do të bënte shpjegimin e produkteve, në fakt ishte Andi që e bëri një gjë të tillë.

Andi e përshkroi veten si një djalë që i pëlqen të kujdeset për veten dhe produktet me përmbajtje të lartë bimore ishin të preferuarat e tij. Takimi i tyre u komentua mjaft pozitivisht në studio.

E para që e mori fjalën ishte Ana, e cila e përshkoi dyshen si me karakter mjaft të qetë dhe të këndshëm. Ndërsa pjesa e tretë e takimit të tyre, nisi me nuanca “dashurie”. Andi i tregoi Teas se kur mësoi në audicione që në studio do të kishte një vajzë të “shëndoshë”, ai ishte shprehur se nuk do të dilte me të, por kur u njoh me Tean, preferencat e tij ndryshuan.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here