Doni ta dini se çfarë ndodh me çfarë ndodh me enët tuaja pasi mbyllni derën e pjatalarëses? Ja videoja që e tregon

0
30

This post has already been read 17 times!

Të gjithë kemi pyetur veten se çfarë ndodh me enët pasi mbyllim derën dhe aktivizojmë pjatalarësen.

Shpëlarja e enëve para futjes në larëse enësh, e panevojshme - Telegrafi

8 mësues dhe një polic të prekur me COVID-19 në këtë qytet, pezullohet mësimi në të dy shkollat
Është tepër interesante të shohësh momentin se si zhduken mbetjet e ushqimeve nga enët dhe ato bëhen plotësisht të pastra.

Në videon më poshtë do të shihni se si pastrohen enët me më pak ujë duke ricikluar ujin gjatë ciklit të larjes. Më pas uji kullohet dhe del uji i pastër gjatë ciklit të shpëlarjes dhe në fund enët thahen.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here