Doni të punoni në Ambasadën Amerikane edhe nëse s’keni diplomë? Ja mundësia juaj, njoftimi që nuk duhet humbur –

Nëse mendoni se i plotësoni kushtet, Ambasada e SHBA në Tiranë ka një mundësi punësimi për ju.

Ambasada amerikane reklamon shpesh në rrjetet sociale vendet e lira të punës, apo mundësi të tjera për të rinj dhe të reja që duanë të bëhen pjesë e programeve të rëndësishme.

Por së fundmi, në atë “pak tokë amerikane” në Tiranë, kërkohet një person i kualifikuar që të kujdeset për gjelbërimin.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *