5-vjeçari Eitan, i mbijetuari i vetëm i ngjarjes në Itali, ku u shkëput teleferiku, po pyet për prindërit që humbën jetën në atë udhëtim .

Kjo u njoftua nga mjekët e spitalit Regina Margherita në Torin, ku i mituri është i shtruar.Gjyshja dhe tezja e tij i gjenden pranë dhe po përkrahin të voglin që mbeti jetim.

Gjendja e tij shëndetësore është e qëndrueshme dhe po vijon të mbahet nën vëzhgim nga mjekët.Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here