Dy motrat martohen me burra të moshuar, për t’u marrë tokat dhe pasurinë: Nuk donim të vuanim nga uria

0
44

This post has already been read 26 times!

Dy motra u martuan me burra të pasur, por të moshuar. Qëllimi ishte që të marrnin tokat dhe pasurinë e tyre.

lilianabasualdo

Më pas vajzave u ndodhi e papritura, e gjitha u kuptua dhe ata dolën para sallës së gj yqit. Këtë histori e ka sjellë Daily Mail. Vajzat i kishin njohur burrat e tyre, që në moshën 9 vjeçare dhe për t’i shpëtuar varfërisë ato u martuan me dy pleq.

Vajzat janë me origjinë nga Argjentina. Burrat e tyre quheshin Titti dhe Isidiro. Ata nuk jetojnë më dhe dy vajzat e morën pasurinë dhe tokat e tyre, por pas shumë peripecish pasi nuk i besuan dhe dyshonin se ato mund t’i kishin marrë jetën burrave të tyre.

Por më pas çdo gjë u sqarua dhe dy motrat tani kanë edhe pasuri edhe toka shumë. Epo të paktën ia arritën qëllimit.

isidirotitti

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here