Dy shqiptarët humbin jetën në krye të detyrës, shkuan t’u lidhnin dritat shqiptarëve por makina u ra në lum

0
18

Një ngjarje e r ëndë mësohet të ketë ndodhur orët e para të mëngjesit të sotëm. Dy punonjës të OSHEE kanë humbur jetën si pasojë e një aks identi. Mësohet se drejtuesi i mjetit ka humbur kontrollin në një rrugë të deformuar pranë bregut të lumit dhe e ka pasur të pamundur për të manovruar.

Mjeti ka përfunduar në rrjedhën e lumit teksa vik timat që mësohet se janë Selfo Kallfa dhe Dini Isaraj nuk kanë mundur dot të dalin. Në zonë janë nisur palombarë të cilët do të bëjnë të mundur nxjerrjen e tr upave të paj etë. Mësohet se vikt imat ishin nisur për të riparuar një defekt teksa ky ak sident i tme rrshëm i mori jetën tra gjikisht.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here