E bëri Zoti burrë, po shkoi edhe u bë si në foto: Jam ndjerë femër gjithë jetë, do vini duart në kokë kur të lexoni sa miliona ka lënë

0
36

This post has already been read 22 times!

Tani quhet Fulvia Pellegrino de Peveragno dhe është grua, por Zoti i bëri burrë. Që kur ishte 15 vjeç donte të ishte grua dhe nuk donte të ishte më ashtu si e bëri Zoti.

Kjo grua shpenzoi 46,000 euro në operacion për të pasur një fytyrë perfekte

Gjithë ato vite punon vetëm për një qëllim, që të bë nte operacionet për t’u bërë femër. Bëri shumë op eracione që kishte fytyrën perfekte ashtu si donte ajo.

Sot, ajo ende jeton me partnerin e saj por marr ëd hënia e tyre ka ndryshuar. Ajo është italiane dhe ka harxhuar më shumë se 46,000 euro në përpjekje për të arritur trupin femëror për të cilin kishte ëndërruar kaq shumë.

Por ashtu si është bërë shumë njerëz nuk e pëlqen ashtu si është bërë, por ajo thotë se nuk do të ndalet të bëhet e bukur.

Kjo grua shpenzoi 46,000 euro në operacion për të pasur një fytyrë perfekte

Kjo grua shpenzoi 46,000 euro në operacion për të pasur një fytyrë perfekte

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here