Disa foto të cilat po qarkullojnë me shpejtësi në rrjet kanë tm erruar fansat e Selena Gomez. Këngëtarja shfaqet e përgj akur në mes të rrugës e cila po shoqërohet nga një polic.
Në pamjet e publikuara Gomez shihet mjaft e shq etësuar, por ju fansa mos u shqetësoni pasi asgjë nuk është ashtu si duket.
Ajo është duke xhiruar për filmin e ri “Only Mur ders in the Building”, ndaj edhe skena e përgj akshme ishte pjesë e skenarit të filmit. Për këtë arsye, s’ka asgjë për t’u merakosur.
Xhirimet e filmit po vazhdojnë dhe ende nuk ka ndonjë datë publikimi. /korrieri

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here