E bujshme- Mjekut Edvin Prifti i gjendet blloku me emrat e pacientëve dhe paratë e marra

0
12
Një bllok me shënime të emrave të pacientëve dhe bashkangjitur tyre edhe shumat e parave që ka marrë është prova më e fortë që ka SPAK kundër mjekut të arrestuar Edvin Prifti.

Gazetari Arsen Rusta mëson se në këtë bllok variojnë shuma të shënuara që shkonin nga 1 mijë deri në 10 mijë, por nuk dihet nëse bëhet fjalë për lekë apo euro.

Nisur nga kjo, SPAK ka sekuestruar kartelat mjekësore për të verifikuar nëse emrat dhe datat korrespondojnë me emrat e shënuar në bllokun e Priftit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here