Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka dalë pak më parë në një deklaratë për media ku ka pranuar gabimin që ka bërë dhe që e penalizoi në zgjedhjet e 25 prillit.

“I uroj fitoren oligarkëve dhe bandave”.

Kryemadhi pranon strategjinë e gabuar të LSI, e cila dogji mandatet dhe nuk u fut në zgjedhjet lokale të 2019.

“Së pari tua të uroj fitoren e oligarkëve dhe bandave sepse ata janë fituesit e vërtetë dhe ata janë të parët që duhen uruar. Uroj presidentin Vucic për parashikimin e rezultatit”


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here