E duan të gjitha gratë shqiptare, aktori më i bukur italian e pranon me lot në sy: Mua më pëlqen të fle me meshkuj

0
31

This post has already been read 18 times!

Aktori i famshëm Gabrielo Garko, ditën e djeshme ndau me publikun një s ekret të madh nga jeta e tij. I ftuar special në “Big Brother Vip” në Itali, aktori zbuloi që është ho mose ksual.

Gabriel Garko, the whole truth about the Italian actor: love, career and  secrets – Madalina Ghenea

Gjatë një takimi të organizuar në program, përmes një letre të shkruar për Adua Del Vesco , me të cilën ka pasur një fejesë nga viti 2015 deri në 2108, ai zbuloi disa detaje të marrëdhënies së tyre.

“Të kam shkruar një letër dhe dua ta lexoj. Adua, Rosalinda (emri i vërtetë i Adua-s), ti kurrë nuk më ke thirrur Dario (emri i vërtetë i Gabriel Garko-s) apo jo?

“Ne jetuam bashkë një përrallë të bukur…të bukur, por përrallë. Dhe në përralla ka nga ata që dëgjojnë, nga ata që shkruajnë dhe nga ata që i interpretojnë. Dua të të them të bësh si unë, të gjesh fëmijën brenda teje. A të kujtohet kur të thashë në Sanremo se doja të bëja gjërat e mia? Këtu dhe atje pata guximin të filloj të jetoj, thashë moshën time të vërtetë. Atje, fëmija u kthye në jetë dhe sot më shumë se kurrë dua të të them se nuk gjej dot më një maskë që më përshtatet.”

Gabriel Garko after quarantine for dinner with a mysterious friend | Web24  News

Gabriel Garko: “A married man with children tried to were still raping me”  - X Gossip

 

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here