E ftoi në takim dhe u vonua dy orë/ Riniani telendis Jasminën;Uroj të kesh arsye se…

0
19

Takimi i Jasminës dhe i Rinianit është ai që po diskutohet sot në përputhen. Por Jasmina u vonua dy orë në takim, që gjë bëri që Riniani të nervozohej pak.

Debati

Riniani: Ishalla ke arsye të mirë se ndryshe të përshëndes, dil me dikë tjetër. Pse jam këtu?

Jasmina: të kam zgjedhur për të njohur. Riniani po më ke zgjedhur pas takimit me Andin dhe Erlindin. A ke një interes ndaj meje? Jasmina: Për sa kohë je këtu…

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here