Te gjithe e pame puntaten ku mori pjese mamaja e Antoneles,zonja Donika,ku ne fokus te bisedes ishte trekendeshi Ledjana-Mevlan-Antonela.
Zonja Donika u dedikoi dhe nje shkrim ne Insta Story ketyre mesazheve dhe komenteve ne gat ive.
Por,ajo nuk nd aloi me kaq .Pas publikimit te Giveaway-t te rradhes qe do te zhvillohet nga Ledjana dhe Mevlani,zonja Donika ben komentin e rradhes qe i ha biti te gjithe. /korrieri

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here