E kishte dritën e syve! Po djali 34 vjeç i merr jetën nënës së tij në sy të motrës, ajo ta prek zemrën me dëshminë: E pashë, kur ai…

0
24

This post has already been read 10 times!

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur. Një djalë i ka marrë jetën nënës së tij, e cila e donte aq shumë.

Foto ngacmuese

34-vjeçari Viktor K. nga Berlini në Gjermani i mori jetën nënës së tij në sy të motrës së tij. Ajo së fundmi edhe ka dëshmuar se çfarë ndodhi.

Ajo tha:
Po e pashë, ai ishte pa rroba dhe kishte në tr up gja k. Nëna ishte pa jetë, ajo ishte vetëm 53 vjeçe.

Fillimisht Viktori shkoi në një spital, ku mori edhe trajtim, pasi ai kishte vuajtur nga çrre gullimet mendore.

Motra e tij ka shtuar:
Mami nuk donte që ne t’ia kujtonim se vëllai ishte i sëmurë, ai i merrte ilaçet dhe dukej mirë, nuk e dinim se do bënte atë gjë. Mami nuk donte ta linte që ai të shkonte në spital dhe ai i mori jetën.

Foto ngacmuese

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here