E mbajti burri në bark fëmijën, vjen në jetë bebi i çiftit më të veçantë në botë: Me shëndet ta kenë!

0
30

This post has already been read 17 times!

Danna Sultan dhe Esteban Landrau janë bërë prindër për herë të parë. Djali i tyre Ariel ka ardhur në jetë dhe çifti janë më të lumtur se k urrë.

Mąż modelki urodził jej dziecko. Do zapłodnienia doszło metodą naturalną - o2 - Serce Internetu

Danna Sultana, e cila ka lindur mashkull dhe identifikohet femër është bërë shumë e famshme nga lidhja me Esteban Landrau, i cili ka lindur femër, por e identifikon veten mashkull.

Çifti bëri bujë me fotot ku Esteban Landrau shfaqej me barkun shtatzënë. “Ti erdhe në jetën time për të më mësuar të dua pa kushte”, shkroi Danna krah fotos ku shfaqej me të birin.

Colombian Transgender Model; Danna Sultana Share's Photos Of 8 Months Pregnant Husband

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here