E mbani mend Zhaden e Lukasit? Sot ajo duket me “bishe” se atehere kur luante telenovelen Kloni

Giovanna Antonelli është një nga aktoret më të bukura dhe më të talentuara nga Brazili. Të gjithë shqiptarët e mbajnë mend si Zhade, nga telenovela që u transmetua disa vite më parë në vendin tonë.

Babai i saj është gjithashtu një aktor, ndërsa nëna e saj është kërcimtare.

Aktorja e bukur ka edhe një vëlla më të madh, i cili është avokat.

Aktorja e njohur ka edhe binjakët Antonio dhe Sofia, dhe babai i tyre është Leonardo Nogueira.

Ja si duket aktorja sot:

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *