Pushuesit shqiptarë dhe të huaj, përveç temperaturave të larta, përballen dhe me çmime të kripura në jug të vendit.

Në rrjete sociale është publikuar një kupon tatimor nga një “Fast Food” në Himarë.

Siç shihet nga foto, 2 pushues kanë porositur 2 sufllaqe të cilat kushtojnë nga 600 lekë secila, 1 racion me patate 250 lekë dhe një shishe ujë. E gjithë fatura shkon 1590 lekë.


Previous article“Ka menduar yt atë për ty”


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here