E padegjuar/ Vjosa Osmani, shkarkon ambasadorin në Maqedoninë e Veriut dhe detyrën e merr bashkëshorti i saj –

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani dje shkarkoi 12 ambasadorë të Kosovës në gjithë botën, pas kërkesës që iu bë asaj që të shkarkonte ambasadorët e vendosur më herët politikisht.

Një prej tyre ishte dhe ai në Maqedoninë e Veriut, Gjergj Dedaj, që ishte emëruar nga ish-Presidenti Hashim Thaçi në tetor 2018. Mirëpo zv/shef i misionit në këtë ambasadë është burri i Vjosa Osmanit, Prindon Sadriu.

Tashmë me shkarkimin e Dedajt, drejtimin përkohësisht të ambasadës e merr Sadriu.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *