Një nënë 58-vjeçare, e cila i tha të bijës se ishte që lluar me ar më, si një shaka për 1 Prill, Ditën e Gënjeshtrave, është arr estuar pasi policia rrethoi shtëpinë e saj.

Arnthia Willis, u arr estua të enjten nën dyshimin e kërkesës së paligjshme për ndihmë të shërbimit urgjent, tha policia e Wichita.

Vajza e Willis njoftoi 911-ën pasi nëna e saj e telefonoi dhe i tha se ajo ishte që lluar dhe më pas ishte mbyllur brenda në shtëpi.

Oficerët rrethuan shtëpinë dhe bllokuan rrugët, teksa u përpoqën të krijonin kontakt me dikë nga brenda.

Kur askush nuk u përgjigj, policia u fut në shtëpi dhe vuri re se nuk ishte asnjë njeri.

E gjitha ishte një lojë nga nëna për vajzën e saj në datën 1 Prill, Ditën e Gënjeshtrave.

Zyrtarët në Departamentin e policisë më vonë gjetën Willis dhe e morën atë në parab urgim.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here