E pazakontë në sheshin Skënderbej, e reja proteston lakuriq para të gjithëve,ku po shkon kjo bote

Pas ngjarjes së rëndë ku një 15-vjeçare u detyrua të kryejë marrëdhënie nga i dashuri i saj dhe katër persona të tjerë, sot në “Sheshin Skëndërbej” qytetarë dhe aktivistë kanë marshuar në shenjë proteste.

Me pankarta në duar dhjetra vajza të reja u bëjnë thirrje institucioneve të marrin masa që këto raste mos ndodhin më në Shqipëri dhe që të jetojnë pa frikë.

Mirëpo vëmendjen në këtë protestë e ka tërhequr një grua, e cila në shenjë protestë është shfaqur tërësisht nu do.

Gruaja në dorë mbante një pankartë.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *