I vënë përballë pyetjes së përse ditën e Martë pati një grumbullim aq të madh në sheshit Skëndërbej për të festuar fitoren e PD, Edi Rama u shpreh se e pranon që ka qene një gabim duke thënë se nuk e dinte që do mblidheshin aq shumë njerëz.

“Mbrapa kam bërë një komunikim me organizatorët se nuk e kuptova pse nuk u bë me karrige, por në atë kohë s’mund të largohesha, se më shkoj edhe kjo në mendje, por do ishte shumë ta bëjë.

Kemi bërë gabim, nuk po justifikohem, por më thanë si do jetë formati dhe i thash si herët e tjera, por kur i pash aty nuk e kuptova menjëherë, kërkoj ndjesë publike. Nuk jam në dijeni nëse policia ka vënë një gjobë për ne”. /ShkodraNews


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here