Një tjetër ak.sident tra.gjik është shënuar pak më parë në Tiranë. Një automjet ka përplasur një burrë, i cili ishte duke lëvizur me biçikletë. Qytetari, shihet i shtrirë në rrugë, ndërsa makina ka përfunduar anës Lanës. Ndërkohë ambulanca ka mbërritur në vendngjarje.

Qytetari i pla.gosur është transportuar menjëherë për në spital për ndihmë mjekësore dhe fatmirësisht mësohet se është jashtë rrezikut për jetën.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here