E re.nde ne Itali/ Gjendet pa j ete ne shtepi burre e grua shqiptare

0
1633

Nje ngjarje tr,agjike ka ndodhur në Itali, në provincën e Vicenza. Dy bashkëshortët qe u gjetën të vd.ekur në shtëpi nga një anëtar tjetër i familjes ishin me origjine shqiptare.

Sapo hyri në shtëpi, i afërmi i familjes e gjeti gruan e mbuluar nga një çarçaf, e pajetë, si dhe burrin e saj të varur.

Ai thirri policinë, e cila ndërhyri menjëherë. Për shkak të hetimeve nuk jepen identitetet e v.iktimave por bëhet fjalë për një çift bashkëshortësh rreth të 50-ve.

Nuk përjashtohet që ajo që ndodhi në shtëpinë e çiftit të jetë një rast vra.sjeje dhe më pas ve.tëvra.sjeje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here