Ina Zhupa ka publikuar foto nga ajo qe ka ndodhur sot ne Pediatrine e Tiranes.

” Bie tavani i pediatrise, plagoset nje femije”, shkruan demokratja ne FB.

“1 qershori ne Pediatrine Tirane!

Kushtet e spitaleve skandaloze te shendetesise rrezikuan edhe jeten e femijeve.

Tani ne spitalin e pediatrise sapo u plagos nje femije nga renia e tavanit.

Duhet hetim dhe venia para drejtesise te atyre qe rrezikojne jeten e femijeve pikerisht ne vend ku duhet te shpetojne jeten dhe shendetin”, mbyll postimi Zhupa.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here