Një ngjarje është regjistruar në Kashar. Një gazetare ka rënë pr e e dhu nës fi zike dhe psikologjike nga i dashuri i saj, i cili e ka marrë for cërisht në makinën e tij.

Gazetarja Dorjana Bezat raporton për ‘BalkanWeb’ se 40-vjeçarja, është dhu nuar fizikisht nga i dashuri i saj, një 35-vjeçar, dhe më pas është marrë me forcë nga ai në makinë, në vendin e saj të punës.

Pas sinjalizimit për rastin policia arr estoi 35-vjecarin me inicialet A.K.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here