Një ngjarje e rëndë është regjistruar sot në Paramythia të Greqisë, ku një efektiv policie u gjet i pajetë. Ka qenë nëna e tij ajo ka gjetur të birin të mbuluar në gj.ak, ndërsa më pas ka njoftuar policinë. Mediat greke raportojnë se

54-vjeçi, i cili shërbente në Drejtorinë e Policisë së Thesprotisë dhe konkretisht në Departamentin e Rojës Kufitare të Filiateve, ka dyshime se ka që.lluar veten me ar.mën e shërbimit.

Deri më tani nuk dihen arsyet që mund të kenë çuar policin drejt aktit ek.strem, ndërsa kolegët e tij po vijojnë hetimet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here