E tm.errshme/ Lau në gja.k kunatën e tij, më pas shkon te ajo dhe e kap me dhu.në për….zot ç’ndodhi brenda asaj shtëpie….

Një 45-vjeçar ka përfunduar në pra.ngat e Policisë së Beratit pasi ka tentuar që të kryejë marr.ëdhënie me dhu.në me një 37-vjeçare.Gjithashtu mësohet se ky shtetas ka ushtruar dhu.në psikologjike dhe fizike ndaj kunatës së tij, shtetases E. Q.“Nga specialistët e Seksionit për Krimet në Stacionin e Policisë Poliçan u bë arrestimi në flagrancë i shtetasit F. Q., 45 vjeç, banues në Tërpan, Poliçan, pasi ka tentuar të kryejë marr.ëdhënie se.ksual.e me dh.unë me një 37-vjeçare.  Gjithashtu ky shtetas ka ushtruar dhun.ë psik.ologjike dhe f.izike ndaj kunatës së tij, shtetases E. Q”, thuhet në njoftimin e policisë.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *