Nikki Grahame ka vd ekur në moshën 38 vjeç. Vdekja e yllit të Big Brother Britanik u konfirmua në internet nga shoku i saj i ngushtë Leon Dee, por nuk dihet shkaku.
“Na preke zemren kur dimë se dikush që është kaq i çmuar per ne iku në një moshë kaq të re.
Nikki jo vetëm preku jetën e miliona njerëzve, por edhe miqtë dhe familjen e saj që do ta marrë malli për të jashtëzakonisht shumë.“Ne do të dëshironim të kërkonim privatësi në këtë kohë të vështirë. Detajet e plota do të publikohen kur te mesohen”, njofton ai. /24news

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here