E vetmja e cila dhimbjen tënde e ndjen më shumë se ti..

0
8

E vetmja që nuk dorëzohet kurrë, edhepse është e lodhur.

E vetmja e cila qeshet me ty dhe kur gëllënka e lotit i ka mbetë në fyt.

E vetmja e cila të jep dashurinë nga zemra, fjalët nga shpirti, bukën nga goja..

E vetmja që edhe kur gabon të falë dhe të pranon sikur asgjë s’ka ndodhur.

E vetmja e cila nuk të ndrron me asgjë në këtë botë, po iu afruan miliona e pallate.

E vetmja e cila dhimbjen tënde e ndjenë më shumë se ti, ku do kishte pranuar sikur të mundte ta
bante barrën tënde, që vetëm ti të ishe e lumtur!

Nëna yte, po vetëm nëna yte e askush tjetër!

Autore: Emine Bajrami

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here