Një burrë në Shenzhen, Provinca Guangdong të Kinës jugore, i kishte sytë të mbyllur për një minutë të plotë ndërsa po ngiste makinën, nga kamera pamjet ishin incizuar.

Video tregon burrin që fle me duart e tij të vendosura në timon.

Në një moment, ai duket se goditi një bllokim rruge dhe makina dridhet, duke e zgjuar. Ai më pas ndalon makinën.

Ndërsa incidenti ndodhi në orën 6 të mëngjesit, kishte shumë pak vetura në rrugë. Burri nuk u plagos. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here