Eda bie pa ndjenja, ja arsyeja

Serkan dhe Selin drekojnë së bashku. Shoqet e Edës e shohin atë në restorant me Selinin dhe mendojnë se Serkan po tradhton Edën. Serkan ka bërë një plan kundër Kanit.

Ky i fundit fiton tenderin, por falimenton.

Melo telefonon Edën dhe i thotë se ka diçka të keqe për t’i thënë. Nga ana tjetër edhe nëna e Serkanit telefonon Edën dhe i thotë se do i kërkojë llogari për diçka. Selin gjithashtu telefonon Edën. Eda humb ndjenjat në krahët e Serkanit.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *