Serkan dhe Selin drekojnë së bashku. Çfarë ka kjo e fundit për t’i thënë atij? Kan arrion përsëri të fitojë tenderin.

Por kësaj rradhë e gjithë kjo është lojë e Serkanit për ta falimentuar atë. Eda humbet përsëri ndjenjat. Cila do të jetë arsyeja kësaj here?

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here