Kryeministri Rama iu bën thirrje dhe iu uron mirëseardhjen në Shqipëri të gjithë shqiptarëve të Diasporës. Përmes një video promovuese, gjithë personat që flasin në të shprehen “Ejani në Shqipëri; Ejani në shtëpi”.

“Mirëmëngjes, dhe me këtë urim mirëseardhës për shqiptarët e diasporës në shtëpinë e tyre gjatë stinës së verës, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama dhe ndan videon e mëposhtme.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here