Edukatorja shqiptare bën për spital vajzën shqiptare vetëm një vjeçe, pronari i thotë nënës: Sa para do të mos tregosh

0
35

This post has already been read 17 times!

Një edukatore ka dh unuar një vajzë 18-muajshe në çerdhe, ndërsa rastin e ka de non cuar nëna e saj. Ng jarja ka ndodhur në Durrës, në çerdhen në lagjen nr. 8, pranë Spitalit Rajonal.

Rregullat e reja që duhet të zbatohen në kopshte dhe çerdhe nga 1 qershori - Portali Shkollor

Sipas GazetaReforma.com, po licia ka p roçeduar penalisht pr onarin e çerdhes, G.D., 61 vjeç.

Mësohet se ky i fundit i ka hedhur në fytyrë nënës së vajzës një kartëmonedhë 5 mijë lekëshe, në mënyrë që kjo e fundit të mos bënte de nonci min.

Vajza 18-muajshe ka patur shenja dhe të nx ira në trup, duke pë suar njëkohësisht edhe tra umë.

Nga nesër nisin punën disa çerdhe private në Prishtinë - Lajmet e Fundit!

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here