Ejlylin në kurth, dikush tenton ta p.ërdh.u.nojë, ja ç’ndodh nesër në “Lule të vetmuara”

0
3641

This post has already been read 3631 times!

Kemal e fut Ejlylin në kurth dhe e fton në shtëpi për të marrë diskun e aksidentit. Ndërkohë Nazan shkon në shtëpinë e Mesudes dhe kërkon për diskun. Kemal rikthehet në shtëpi për të zbatuar planin e tij ndaj Ejlylit.

Nazan fshihet në kuzhinë për të mos u pikasur nga Kemal. Ejlyl shkon në shtëpi me idenë se e ëma ndodhet aty dhe pa e ditur se Kemal i ka ngritur një kurth. Kemal mbyll derën me çelës dhe tenton të përdhunojë Ejlylin.

Nazan dëgjon ulërimat e Ejlylit dhe vihet në dilemë nëse duhet ta ndihmojë. Nazan del fshehtazi nga dritarja dhe thyen xhamin me një gur për të ndihmuar Ejlylin. Vajzat në konvikt shqetësohen për Ejlylin.

Komshinjtë dëgjojnë thirrjet për ndihmë të Ejlylit dhe mblidhen para shtëpisë. Ejlyl arrin të shpëtojë nga Kemali dhe largohet me vrap. Ajo telefonon vajzat duke qarë dhe i tregon çfarë ndodhi. Nazan bëhet merak për Ejlylin dhe i kërkon Serkanit ta telefonojë.

Serkani habitet nga ky ndryshim i papritur i të ëmës. Mesude rikthehet në shtëpi dhe kërkon shpjegim nga Kemali./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here