Ek.zeku.tohet e dashura 26-vjeçare e shefit të dr.ogës

Vetëm disa muaj pas v.rasjes br.utale të kartelit të dr.ogës. Alexis ‘El Alexis’ Martinez në provincën Jalisco të Meksikës, e dashura e tij Paulina Arreola Perez është që.lluar për vd.ekje në një atentat të mirëmenduar.

Pas vd.ekjes së Martinez, Perez kishte drejtuar një biznes në internet për shitjen e këpucëve dhe policia beson se ajo mund të jetë vr.arë nga ndonjë person që mund të jetë paraqitur si klient te ajo. Ajo u që.llua nga disa burra të ar.matosur dhe që ishin duke ecur me motorr më 9 qershor.

Paulina u që.llua të paktën nëntë herë dhe ajo mbërriti e gjallë në spitali por nuk mundi të mbijetonte për shkak të pl.agëve të marra.

Besohet se ajo ishte në shënjestër për shkak të lidhjeve të saj me grupin kr.iminal ‘La Union Tepito’, i cili është i përfshirë në vr.asje, rrë.mbime, zhv.atje dhe shitje të dro.gë.s në dhe rreth kryeqytetit meksikan. Ndërsa Karina Itzel Morales, ish-e dashura e mëparshme e Martinez, u zhduk në rrethana miste.rioze në 2018.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *