Takimi i konkurrentëve të Për’Puthen +40, të Samiut dhe Gilbertës ishte me emocione të forta.

Gjatë takimit që po vijonte shumë pozitivisht, Gilberta u përlot kur kujtoi historinë e saj të dashurisë.

Samiu: Si kanë shkuar lidhjet që ke pasur më parë?

Gilberta: Unë jam shumë seleksionuese sa i përket besimit tek meshkujt, kam pasur pak lidhje ka qenë një periudhë prej 3 vitesh më shumë platonike, sot e kësaj dite më mungon, unë kam humbur një mik shumë të mirë.

Gilberta: Ka 10 vite që ka ndodhur dhe nuk e di unë mbase jam natyrë romantike, fakti që nuk u konsumuam është një peng. Unë kërkoj një person që të jetë ndaj meje me atë sjellje që pati ai person.

.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here