Stina e pranverës, por sidomos muaji maj, ofron me dhjetëra ide emrash që lidhen me natyrën, lulet dhe shkëlqimin e stinës, por edhe emra që lidhen me festat fetare të kësaj stine. Janë emra unikë, universalë ndaj edhe mbeten gjithmonë gjetje të zgjuara.

EMRA PËR VAJZA
Arda,
Grace,
Emma,
Enora,

Elma,
Damiana,
Ava,
Lily,
Charlotte,

Isadora
Romana
Herna,
Heliena,
Honora,

Marsilia,
Hilda,
Rose,

Violet,
Olivia,
Kalina

EMRA PËR DJEM
Adrien,
Isidro,
Rodion,
Sirmion,

Abek
Damian, Damien, Damio,
Donan,
Jurgen,
Joris,

Ermin,
Maris,
Rodan,
Ivi,

Orson, Orsi,
Gabriel
Liam,
Matias

Arthur,
Dominik,
Korad/Living.alLeave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here