Erdhi i de.hur, me hodhi lulet fy.tyres, me go.diti, dhe me kerkoi ushqim, Nerida tregon historine qe i ndodhi ne hotel
Nerida ka treguar në emisionin “JO ANONIM” shumëçka nga jeta e saj dhe episodet e vazhdueshme të dh.unës nga ish-bashkëshorti me të cilin ka edhe dy vajza. Kur Nerida ishte me pushime në Dhërmi, ishi i saj shkoi në hotelin ku Nerida ishte bashkë me vajzat dhe ushtroi dhu.në ndaj saj në mes të lokalit edhe pse kishte njerëz të tjerë.Erdhi i de.hur, më shk.uli flokët, më go.diti në fytyrë dhe më kërkoi ushqim. Ia bëra gati ushqimin dhe ia çova te makina, por ma hodhi në fytyrë të gjithin. Aty mora në telefon shoqen time dhe i thashë se Oldi po ushtron dh.unë ndaj meje dhe ajo erdhi e pa edhe vetë.Por Nerida tregoi se në atë moment ai i ‘dha’ një buqetë me lule për t’i treguar se është kujdesur për të, por kjo nuk i pranoi. Më tej ajo tregoi se ditën e nesërme i dëshpëruar, Oldi ish-bashkëshorti i saj e ka marrë në telefon dhe i ka kërkuar ndihmë, pasi nuk kishte ushqim dhe as ku të lahej.I dhashë ushqim, bëri dush dhe i thashë vetëm nëse bën dush edhe njëherë tjetër do të nisemi bashkë me vajzat për në Llogara e më pas për në Tiranë. Gjatë gjithë rrugës më thoshte se ti e ke fajin, ushtronte presion ndaj meje.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *