Partia Socialiste ka fituar me më shumë se 52% të votave në Njësinë 1 në kryeqytet. Lajmin e dha nga selia e partisë, drejtuesi politik Erion Veliaj.

“Nata ka qenë 72 orë Njishi ka dalë njish se kemi fituar me mbi 52.4% të votave.

Falënderoj nga Ali Demi në Shkozë, nga 1 Maji në Lanabregas”, tha Veliaj.

Kryebashkiaku nënvizoi gjithashtu se tani dora duhet të shtrihet edhe tek qytetarët që nuk e kanë votuar PS-në.

“Kemi përmirësuar rezultatin, e gjithë njësia është kantier, është koha ti rikthehemi më fuqishëm punëve në Njësinë 1, fitorja është një mesash i fortë dhe i qartë.

Donim të kishim një tur zgjatje dore për ata që mendojnë ndryshe nga ne. Ne fituam që jemi shumica por na duhet të jemi të përulur, është një mandat për t’i bashkuar njerëzit e për të bërë punë të mira”, tha Veliaj i cili lajmeroi se sot cdo 30 minuta do kete lajme te mira.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here