“Është takimi më i mirë që kam bërë deri më tani”, Fationi surprizon Fjorelën

0
20

This post has already been read 12 times!

“Është takimi më i mirë që kam bërë deri më tani”, me këto fjalë u drejtua Fjorela kur u pyet për takimin me Fatjonin.

Ata ishin vendosur në një restorant të rrethuar me pemë, në një ambient tejet romantik. Biseda e tyre u orientua për karakterin, dëshirat, ambiciet, të ardhmen. Një surprizë mbërriti në tavolinë, e cila e gjitha ishte realizuar nga duart e Fatjonit.

Ai i përgatiti Fjorelës një ëmbëlsirë, shëndetlie, ku e kishte dekoruar me një trëndafil të bardhë me fjongo të zezë, e cila kishte dhe një shpjegim. Me të bardhën e trëndafilit, Fatjoni e krahasoi me bardhësinë e zemrës së Fjorelës, ndërsa fjongo e zezë lidhet me veshjet që Fjorela preferon.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here