Eskorta rrëfen seksin edhe me të moshuar: Nuk pendohem, ishin…

0
200

This post has already been read 196 times!

Quhet Andrea Werhun, eshte vetem 27 vjeçe nga Toronto dhe ka qellim te sensibilizoje opinionin publik per punen qe ajo ben.

Se fundmi ajo ka publikuar librin “Modern Whore”, që e përkthyer (në mënyrë të moderuar) në shqip do të thotë “Prostituta moderne”.

Siç thotë autorja, synimi eshtë të heqë disa paragjykime mbi punonjëset e seksit, njohur edhe si ‘eskortë’.

Andrea rrëfen se përgjatë dy viteve ka shkuar me qindra klientë dhe një pjesë e tyre kanë qenë të moshuar, deri edhe 80-vjeçarë. Për një orë ajo fitonte 200 deri në 300 dollarë.

“Nuk sikletosem dhe as pendohem për atë që kam bërë. E kam shijuar seksin me klientët, sigurisht edhe pagesën”, thotë ajo.

Këshilla e Andreas për të gjitha vajzat që punojnë në këtë industri është që të flasin dhe të tregojnë historitë e tyre. “Kështu shoqëria do t’i pranonte më shumë”, shprehet ajo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here