Festë për parkun e Shebenikut, do ndërtohet edhe rruga për të nxitur turizmin malor

13 vite Park Kombëtar Shebeniku ka festuar sot datën e shpalljes Parku më i madh në Shqipëri.

Të shumtë ishin vizitorët që kanë qenë këtu për herë të parë dhe janë mahnitur nga bukuritë natyrore.

Përpos bukurive natyrore janë prodhimet bio të zonës ato që gjithnjë e më shumë preferohen nga vizitorët dhe janë pikat më të forta të kësaj zone.

Por teksa parku do të jetë lehtësisht i vizitueshëm nga të gjithë, tashmë sfidë mbetet ruajtja dhe mos dëmtimi i tij.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *